"Temiz Bir Çevre İçin"

Açıklama: Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2019
Geçerli Tarih: 23 ?ubat 2019, 21:05
Site: Mut Belediyesi Resmi İnternet Sitesi
URL: http://www.mut.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=740

Ocak ayından itibaren naylon poşetlerin alışverişlerde kullanılmasının yasaklanmasından sonra, belediyemiz tarafından yaptırılan bez çantalar Cuma Pazarı’nda dağıtıldı. Eşi Nuran Yılmaz’la birlikte bez çanta dağıtımına katılan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Sağlıklı ve güzel çevre için başlatılan kampanyaya Mut Belediyesi olarak katkıda bulunalım dedik. Poşetsiz ve naylonsuz bir dünya, güzel bir Mut için bez çantalar yaptırdık. Bugün pazarcılarımızla, alış veriş yapan insanlarımızla beraber naylonsuz ve poşetsiz güzel bir Mut kazanmak bunu başlattık” dedi. Başkan Yılmaz ilk etapta 5 bin adet çanta yaptırdıklarını, talep olduğu takdirde, vatandaşlardan duyarlılık geldiği takdirde devamını yaptıracaklarını söyledi. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz daha sonra pazarda vatandaşlarla sohbet ederek, belediye tarafından yaptırılan bez çantalarla Pazar alışverişi yaptılar.