"Temiz Bir Çevre İçin"

Tarih 14 Ocak 2019, 14:32 Editör MS

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.

Ocak ayından itibaren naylon poşetlerin alışverişlerde kullanılmasının yasaklanmasından sonra, belediyemiz tarafından yaptırılan bez çantalar Cuma Pazarı’nda dağıtıldı. Eşi Nuran Yılmaz’la birlikte bez çanta dağıtımına katılan Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Sağlıklı ve güzel çevre için başlatılan kampanyaya Mut Belediyesi olarak katkıda bulunalım dedik. Poşetsiz ve naylonsuz bir dünya, güzel bir Mut için bez çantalar yaptırdık. Bugün pazarcılarımızla, alış veriş yapan insanlarımızla beraber naylonsuz ve poşetsiz güzel bir Mut kazanmak bunu başlattık” dedi. Başkan Yılmaz ilk etapta 5 bin adet çanta yaptırdıklarını, talep olduğu takdirde, vatandaşlardan duyarlılık geldiği takdirde devamını yaptıracaklarını söyledi. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz daha sonra pazarda vatandaşlarla sohbet ederek, belediye tarafından yaptırılan bez çantalarla Pazar alışverişi yaptılar.

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı 2. Birleşim ilan metni

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı ilan metni