EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret

Tarih 18 Ekim 2018, 11:56 Editör MS

EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

EnerjiSa’nın Mut’taki hizmetleri hakkında bilgi veren Karadut, EnerjiSa Mut İşlem Merkezi (Hükümet Caddesi, Helvacılar Pasajı)’nin haftanın 6 günü tüm işlemleri yaptığını belirtti. EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, nakit elektrik faturası ödemelerinde de hiçbir ek ücret alınmadığını sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’da elektrikle ilgili halktan gelen şikayetleri ileterek, ziyaretlerinden dolayı Karadut’a teşekkür etti.

Mart 2019 Olağan Meclis Toplantısı

Mart 2019 Olağan Meclis Toplantısı 2019 Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI

KİRA VE SATIŞ İHALESİ İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların Açık Arttırma Usulü Kira ve Satış İhalesi Duyurusu