EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret

Tarih 18 Ekim 2018, 11:56 Editör MS

EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

EnerjiSa’nın Mut’taki hizmetleri hakkında bilgi veren Karadut, EnerjiSa Mut İşlem Merkezi (Hükümet Caddesi, Helvacılar Pasajı)’nin haftanın 6 günü tüm işlemleri yaptığını belirtti. EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, nakit elektrik faturası ödemelerinde de hiçbir ek ücret alınmadığını sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’da elektrikle ilgili halktan gelen şikayetleri ileterek, ziyaretlerinden dolayı Karadut’a teşekkür etti.

"Temiz Bir Çevre İçin"

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı 2. Birleşim ilan metni