Belediyemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Tarih 26 Eyl?l 2018, 11:27 Editör MS

Belediyemiz personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Çukurova Belediyeler Birliği Yerinde Hizmet Projesi kapsamında; Belediyemiz Sinema ve Toplantı Salonu’nda İSG Uzmanı Eshap Özden Topçil tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuat Eğitimi” verildi. Eğitim Topçil tarafından verilen bilgilerin ardından soru-yanıt biçiminde son buldu.

MUTİŞ

Öte yandan Belediyemiz şirketi Mutiş personeline yönelik, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verilirken, çalışma esnasında uyulacak kurallar uygulamalı olarak gösterildi.

Aralık 2018 II. Birleşim Meclis Toplantısı ilanı

Aralık 2018 II. Birleşim Meclis Toplantısı ilanı 2018 Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı II. Birleşim ilanı

Aralık 2018 Meclis Toplantısı ilanı

Aralık 2018 Meclis Toplantısı ilanı 2018 Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı