Taşeron İşçi Sınav Sonuç İlanı

Tarih 13 Mart 2018, 14:42 Editör MS

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi işletmelerinde işçi statüsüne geçirilmesi için yapılan "yalnızca sözlü sınav" Sınav Sonuç İlan Listesi

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi işletmelerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin  13.03.2018 tarihinde Mut Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Toplantı ve Toplantı Salonunda saat 09:00 da yapılan "yalnızca sözlü sınav" da Mersin Valiliği (İl Mahalli İdareler Müdürlüğü) 06.03.2018 tarih ve 651191134-250-E.7022 sayılı yazı ekinde gönderilen sınav sorularından ve çalışanların görevleri ile ilgili işlerden sorulan sorularda başarılı olan personellerin listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

KİRA İHALE İLANI

KİRA İHALE İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların KİRAya verilmesi İHALESİ Duyurusu

Zeyker Askı İlan Tutanağı

Zeyker Askı İlan Tutanağı ZEYKER ASKI İLAN TUTANAĞI