Taşeron Sınav

Tarih 07 Mart 2018, 10:39 Editör MS

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin sınav yeri ve tarihi

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi İşletmeleri'nde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 13.03.2018 tarihinde Mut Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda saat 09:00 da yapılacak olan sınav için "Sınava gireceklerin kesin nihai listesi Belediyemiz ilan panosunda ve internet sitesi (www.mut.bel.tr) duyurular bölümünde yayınlanması ve bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmaz" uyarınca Mut Belediyesi resmi web sitesinde yayımlanan listeler tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

Sözlü Sınava Katılacakların Listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

KİRA İHALE İLANI

KİRA İHALE İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların KİRAya verilmesi İHALESİ Duyurusu

Zeyker Askı İlan Tutanağı

Zeyker Askı İlan Tutanağı ZEYKER ASKI İLAN TUTANAĞI