Taşeron Sınav

Tarih 07 Mart 2018, 10:39 Editör MS

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin sınav yeri ve tarihi

Belediyemizde çalışan taşeron işçilerin Belediyemiz İktisadi İşletmeleri'nde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 13.03.2018 tarihinde Mut Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda saat 09:00 da yapılacak olan sınav için "Sınava gireceklerin kesin nihai listesi Belediyemiz ilan panosunda ve internet sitesi (www.mut.bel.tr) duyurular bölümünde yayınlanması ve bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmaz" uyarınca Mut Belediyesi resmi web sitesinde yayımlanan listeler tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

Sözlü Sınava Katılacakların Listesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Zabıta Komiserliği Sınav Sonucu İlanı

Zabıta Komiserliği Sınav Sonucu İlanı Mut Belediyesi Zabıta Komiserliği Görevde Yükselme Sınav Sonucu İlanı

2018-2019 Maddi Eğitim Yardımı Başvuruları

2018-2019 Maddi Eğitim Yardımı Başvuruları Ön Kayıt Sistemi