Tespit Komisyonu Kararı

Tarih 16 ?ubat 2018, 09:16 Editör MS

Mut Belediyesi Taşeron İşçiler Tespit Komisyonu Esastan İnceleme Kararı

01/01/2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 24 üncü maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslara göre Mut Belediyesi'nde çalıştırılmakta olan müracaatları alınan taşeron personele ilişkin Mut Belediyesi Taşeron İşçiler Tespit Komisyonu Esastan İnceleme Kararı'na BURADAN ulaşabilirsiniz.

"Temiz Bir Çevre İçin"

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı 2. Birleşim ilan metni