Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Tarih 11 Ocak 2018, 08:29 Editör MS

Belediyemiz tarafından ilçede görev yapan gazeteciler Başkanlık makamında ağırlanarak günleri kutlandı.

Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın ilçe dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf UZUN ve Ali KAYA tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle misafir edilen gazetecilere ikramda bulunuldu. Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın programında olmamasına karşın Mersin'de bir toplantıya katılmasının gerekmesi üzerine kutlamaya katılamadığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ali KAYA, "Başkanımızın sizlere çok selamı var, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor" dedi. Mut'ta görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarının katıldığı kutlamada daha sonra gündeme ilişkin konularla ilgili sohbet edildi.

Ağustos 2018 Meclis Toplantısı

Ağustos 2018 Meclis Toplantısı 2018 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Meclisinin 04.08.2017 tarih 93, 07.11.2017 tarih 132, nolu kararı ile Belediye Encümeninin 03.07.2018 tar...