Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Tarih 11 Ocak 2018, 08:29 Editör MS

Belediyemiz tarafından ilçede görev yapan gazeteciler Başkanlık makamında ağırlanarak günleri kutlandı.

Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın ilçe dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf UZUN ve Ali KAYA tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle misafir edilen gazetecilere ikramda bulunuldu. Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın programında olmamasına karşın Mersin'de bir toplantıya katılmasının gerekmesi üzerine kutlamaya katılamadığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ali KAYA, "Başkanımızın sizlere çok selamı var, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor" dedi. Mut'ta görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarının katıldığı kutlamada daha sonra gündeme ilişkin konularla ilgili sohbet edildi.

2018 Yılı Ekim Meclis Toplantısı III. Birleşim

2018 Yılı Ekim Meclis Toplantısı III. Birleşim III. Birleşim ilan metni

EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret

EnerjiSa'dan Başkan Yılmaz'a ziyaret EnerjiSa Satış Yöneticisi Mehmet Selçuk Karadut, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
yonetmelik