AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

Tarih 17 Ocak 2017, 10:13 Editör MS

Belediye Encümeninin 10.01.2017 tarih ve 2 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 4 ad. iş yeri için, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve devamı maddelerince ihalesi yapılacaktır.

Aşağıda açıklayıcı bilgilerin yer aldığı taşınmazların ihalesine katılmak isteyen iştirakçiler ihale Saatinden önce geçici teminatlarını Belediye veznesine yatırmaları ve istenilen gerekli evrakları ( İhaleye Katılım dilekçesi, Geçici teminat makbuzu, Tebligat için ikamet belgesi, Belediyeye borcu olmadığına dair belge) Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmekte olup, İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içerisinde Gelir Tahakkuk servisinden 50,00.-TL karşılığında satın alabilirler. İlanen duyurulur.

"Temiz Bir Çevre İçin"

Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, Belediye tarafından yaptırılan bez çantaları dağıttı.

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim

2019 Ocak ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşim 2019 Yılı Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısı 2. Birleşim ilan metni