EVLERİ GÖÇTÜ BELEDİYE OTELE YERLEŞTİRDİ

Tarih 04 Ocak 2017, 15:07 Editör BASIN MERKEZİ

Mut Belediyesi son 80 yılın en yoğun yağışından zarar görenlere yardım seferberliği başlattı. Afetten zarar gören vatandaşlara yardım etmek için Mut Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kapsamlı bir çalışma başlattı.

Evleri zarar görenlerin, mağdur olmamaları için tespit, durum değerlendirmesi ve acil müdahale başlıkları altında çalışma yürüten ekipler, ilçemiz Keleceköy Mahallesi’nde kar yağışı sonrası evi göçen TUR ailesine yardım etti. Aileyi ilk olarak ilçemizdeki bir otele yerleştiren Mut Belediyesi, evinin durumu hakkında nasıl bir yol izleneceği konusunda çalışmalara başladı.

Konu hakkında bilgi veren Başkan Nebi YILMAZ, “Bildiğiniz gibi ilçemiz yoğun bir kar yağışının etkisi altında kaldı. Birçok vatandaşımız mağdur oldu. Tarım ve hayvancılıktan tutunda elektrik kesintisine, sağlık sorunlarından tutunda maddi zararlara kadar her şey önümüze geldi. İlçemiz Keleceköy Mahallesindeki Ayşe TUR, Ramazan TUR, Duran TUR, ve Muhammet TUR isimli ailemiz de evleri göçen, mağdur vatandaşlarımızdan. Biz öncelikle kendilerini otele yerleştirdik. Bütün masraflarını karşılıyoruz. Ailemizin, Evde Bakım Hizmetleri kapsamında sağlık kontrolünden geçmesi için gerekli müracaatları yaptık. Kendileriyle yakından alakadar oluyoruz. Bizim anlayışımızda belediyecilik darda kalanın yanında olmak ve baba ocağından sonra en güvenilir adres olmak vardır” dedi.

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

Zeyker Revizyon İmar Planı

Zeyker Revizyon İmar Planı Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi