BELEDİYE HER CANLIYA ŞEFKATLE YAKLAŞIYOR

Tarih 04 Ocak 2017, 13:54 Editör BASIN MERKEZİ

MUT BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI VE KUŞLARA YARDIM ELİ

Mut Belediyesi Zabıta Ekipleri sokak hayvanları, kuşlar ve diğer canlıları düşünerek, soğuk kış şartlarında aç kalmalarına müsaade etmedi. İlçemizde faaliyet gösteren fırınlarla işbirliği yapan Mut Belediyesi, muhtelif yerlere ekmek bırakarak, yaşam mücadelesi veren hayvanların karınlarını doyurabilmelerini sağladı. İlçede ilk defa böyle bir uygulama yapıldığını kaydeden yetkililer, Mut’ta her canlının yaşama hakkı olduğunu ve tabiattaki zor koşulların bu mücadelede zorluklar yaşattığını ancak belediye olarak sokak hayvanlarına ve kuşlara destek verildiğini söyledi.

Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonucu

Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonucu 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre, Sözleşmeli Memur alımı Sınav Sonucu

İHALE İLANI

İHALE İLANI MUT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI