Yolda Kalanların Yardımına Başkan Yetişti

Tarih 27 Aral?k 2016, 11:12 Editör Süleyman TEMEL

ARAÇLAR YOLDA MASUR KALDI

Öğleden bu yana durmaksızın yağan kar, ulaşımı olumsuz etkiledi. Bazı köy yolları ulaşıma kapandı.Mut Belediyesi ekipleri kapanan köy yollarına anında müdahale ederek yolları ulaşıma açtı.

Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen ve yoldan çıkan bir aracı kurtarma çalışmalarına bizzat katılan Belediye Başkanı Sayın NEBİ YILMAZ yaptığı açıklamada; " Belediyemiz ve şahsım olarak vatandaşlarımızın 7/24 yanındayız yardımındayız." dedi.

Kurtarma çalışmaları hakkında görüşlerini belirten vatandaşlar; "Başkan YILMAZ'ın bu davranışını takdir etmemek mümkün değil, bize yardım elini uzatmak için atlamış araca çizmelerini giymiş gelmiş Başkanımız vatandaşını, halkını, bizleri düşünmese sıcak makamında oturur bu karda kışta kalkıp gelmezdi. Başkanımızdan ALLAH razı olsun ." dediler.

Şef sözlü sınav sonucu

Şef sözlü sınav sonucu duyuru

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı