Yolda Kalanların Yardımına Başkan Yetişti

Tarih 27 Aral?k 2016, 11:12 Editör Süleyman TEMEL

ARAÇLAR YOLDA MASUR KALDI

Öğleden bu yana durmaksızın yağan kar, ulaşımı olumsuz etkiledi. Bazı köy yolları ulaşıma kapandı.Mut Belediyesi ekipleri kapanan köy yollarına anında müdahale ederek yolları ulaşıma açtı.

Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen ve yoldan çıkan bir aracı kurtarma çalışmalarına bizzat katılan Belediye Başkanı Sayın NEBİ YILMAZ yaptığı açıklamada; " Belediyemiz ve şahsım olarak vatandaşlarımızın 7/24 yanındayız yardımındayız." dedi.

Kurtarma çalışmaları hakkında görüşlerini belirten vatandaşlar; "Başkan YILMAZ'ın bu davranışını takdir etmemek mümkün değil, bize yardım elini uzatmak için atlamış araca çizmelerini giymiş gelmiş Başkanımız vatandaşını, halkını, bizleri düşünmese sıcak makamında oturur bu karda kışta kalkıp gelmezdi. Başkanımızdan ALLAH razı olsun ." dediler.

Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonucu

Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonucu 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre, Sözleşmeli Memur alımı Sınav Sonucu

İHALE İLANI

İHALE İLANI MUT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI