Başkanın 10 Kasım Mesajı

Tarih 08 Kas?m 2016, 18:35 Editör Süleyman TEMEL

Unutmak Tükenmektir

"Milli Mücadele'nin büyük önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 78'inci yıl dönümünde saygı ile anıyorum. Onun önderliğinde aziz milletimizde vücut bulan mücadele azmi ve kararlığının, ecdadımızın emaneti olan tarihimizden aldığımız ilhamla birleştiğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için ne kadar değerli olduğunu zaman içinde daha iyi anlıyoruz. Vefatının 78'inci yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kere daha rahmetle yad ediyorum"

Nebi YILMAZ

Mut Belediye Başkanı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

Zeyker Revizyon İmar Planı

Zeyker Revizyon İmar Planı Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi