Başkanın 10 Kasım Mesajı

Tarih 08 Kas?m 2016, 18:35 Editör Süleyman TEMEL

Unutmak Tükenmektir

"Milli Mücadele'nin büyük önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 78'inci yıl dönümünde saygı ile anıyorum. Onun önderliğinde aziz milletimizde vücut bulan mücadele azmi ve kararlığının, ecdadımızın emaneti olan tarihimizden aldığımız ilhamla birleştiğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için ne kadar değerli olduğunu zaman içinde daha iyi anlıyoruz. Vefatının 78'inci yıl dönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kere daha rahmetle yad ediyorum"

Nebi YILMAZ

Mut Belediye Başkanı

Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonucu

Sözleşmeli Personel Alımı Sınav Sonucu 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre, Sözleşmeli Memur alımı Sınav Sonucu

İHALE İLANI

İHALE İLANI MUT BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI