Muhtarlar Günü Buluşması

Tarih 19 Ekim 2016, 16:20 Editör MS

Mut Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ ve Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen toplantıda ilçeye bağlı 102 mahalle muhtarının sorunlarını dinlediler.

Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyan muhtarlar daha sonra Mut Belediyesi Sinema ve Toplantı Salonu’nda Kaymakam Mehmet Ali AKYÜZ ve Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’la bir araya gelerek sorunlarını anlattılar.

Haberin videosunu buradanizleyebilirsiniz.

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Encümeninin 18.04.2017 tarih ve 76 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 7 ad. işyerleri için, 28...

NİSAN MECLİSİ TOPLANDI

NİSAN MECLİSİ TOPLANDI Faaliyet raporu görüşüldü, encümen ve komisyon üyelikleri seçimi yapıldı.