2. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu yapıldı.

Tarih 17 Ekim 2016, 15:49 Editör MS

Belediyemiz tarafından organizasyonu yapılan Prof.Dr. Canan KARATAY'ınn konuşmacı olarak katıldığı 2. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu yapıldı.

Belediye Başkanı Nebi YILMAZ’ın ev sahipliği yaptığı Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda açılışı yapılan sempozyuma; MHP Mersin Milletvekili Baki ŞİMŞEK, CHP Mersin Milletvekili Serdal KUYUCUOĞLU, Mut Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, ilçemiz protokolü, davetliler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Haberin videosuna buradan ulaşabilirsiniz

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI

AÇIK ARTTIRMA USULÜ İHALE İLANI Belediye Encümeninin 18.04.2017 tarih ve 76 sayılı kararı ile kiralanmasına karar verilen 7 ad. işyerleri için, 28...

NİSAN MECLİSİ TOPLANDI

NİSAN MECLİSİ TOPLANDI Faaliyet raporu görüşüldü, encümen ve komisyon üyelikleri seçimi yapıldı.