BELEDİYEDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Tarih 20 Eyl?l 2016, 09:27 Editör MS

Bin168 Birinci Sınıf Öğrencisine Kırtasiye Seti verildi

Mut Belediyesi yeni Eğitim-Öğretim sezonunda eğitim yardımlarına tam destek vermeye devam ediyor. Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, göreve geldikleri günden bugüne kadar eğitime tam destek verdiklerini ve kişi ayrımı yapmaksızın her öğrenciye yardım ulaştırdıklarını ifade etti.

2016-2017 Eğitim-Öğretim sezonunda yaptıkları yardımları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, “Türkiye’deki bütün öğrencilerimize ve velililerimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun. Bizler eğitime destek için belediye olarak her zaman var olduğumuzu söyledik. Her zaman da olmaya devam edeceğiz. Bu yıl itibariyle ilköğretim birinci sınıfta okuyacak olan 1.168 öğrencimize kırtasiye yardımı yaptık. Şu anda 850 civarında üniversiteli öğrencimizin müracaatını aldık. İnşallah Kasım ayında ve Şubat ya da Mart ayında iki defa olmak üzere onlara destek verecek, para olarak yardımcı olacağız. İlköğretim haftasında ilçemizdeki beş okulun bahçesini sıcak asfalt ve parke yapıyoruz. Bugüne kadar da 13 okulun bahçesinde parke çalışması yaptık ve diğer hizmetlerimizi verdik. Eğitime ful destek, tam destek veriyoruz. Bu sezonda öğretmenlerimize, öğrencilerimize onlara sabır gösteren velilerimize başlarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Nebi YILMAZ, Mut Belediyesi tarafından Mut merkez ve bütün mahallelerdeki ilköğretim birinci sınıf öğrencileri için hazırlanan kırtasiye setini sınıfları dolaşarak bütün öğrencilere tek tek teslim etti. Öğrencilerle sohbet eden YILMAZ, onlara okumaya ve öğrenmeye istekli olmalarını, anne baba ve öğretmenlerinin sözlerini dinlemelerini istedi.
Mut Belediyesi kırtasiye yardımı olarak 1168 çanta ve içerisinde kareli defter, çizgili defter, resim defteri, güzel yazı defteri, kaplık, kurşun kalem, kırımızı kalem, kalem traş, boyama seti, bant ve etiketten oluşan seti ilköğretim haftasında ilçemizdeki bütün ilkokullara dağıttı.

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

Zeyker Revizyon İmar Planı

Zeyker Revizyon İmar Planı Hacıahmetli Mahallesi, Zeyker Mevkii, Revizyon imar planına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisi