Bozdoğan Mahallesi Suya kavuştu

Tarih 17 Haziran 2015, 12:09 Editör Süleyman TEMEL

Su Berekettir

Mut belediyesinin yoğun çalışmaları sonuç verdi. Belediyemizce Bozdoğan Mahallesinde yürütülen büyük sulama projesi başarıya ulaştı. Belediye başkanımız sayın Nebi Yılmaz, özverili çalışma ve yoğun çabalar sonucu Bozdoğan Mahallemizi suya kavuşturduk. Bozdoğan mahallesi artık tarımda daha ileri gidecek ve mahalle sakinlerimiz ekonomik olarak kalkınacak.Ayrıca Sakız Ovasını da su getireceğiz halkımızın kalkınmasında ne gerekiyorsa yapılacak taşın altına gövdemizi koymaya hazırız" dedi.

Medya için foto: foto01

Bu haber 1948 defa okunmuþtur.

Şubat 2018 Meclis Toplantısı

Şubat 2018 Meclis Toplantısı 2018 Şubat ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı

Görevde Yükselme Boş Kadro İlanı

Görevde Yükselme Boş Kadro İlanı İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Müdürlüğü'nün Unvan ve Görevde Yükselme Sınavı için Mut Belediyesi'nde ...