Antep Fıstığı yetiştirilmesi ve yaygınlaştırılması projesi

Tarih 15 Haziran 2015, 21:40 Editör Süleyman TEMEL

Tarımsal kalkınma

Antep Fıstığı yetiştirilmesi ve yaygınlaştırılması projesi kapsamında ilçemizde Belediyemiz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle, Antep Fıstığı Yetiştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi hakkında bilgi verildi. Belediyemiz Sinema ve Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, Tarımsal AR-GE ve Alternatif Tarım Şube Müdürü H.Sefa TERCAN ve teknik personeller katıldı. Toplantıda Belediyemiz önderliğinde Antep Fıstığı fidanlarının dağıtımıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Özgür DEMİRDAĞ, üreticilere sadece fidan dağıtımıyla kalınmayacağını, ürünün elde edilmesi ve pazarlam sürecinde de üreticilerin yanında olunacağını söyledi. Gaziantep Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğünden gelen uzmanlar da; Antep Fıstığı'nda bitki besleme, hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda ürecilire bilgi verdiler.

Bu haber 2041 defa okunmuþtur.

Şef sözlü sınav sonucu

Şef sözlü sınav sonucu duyuru

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı

Ağustos 2017 Meclis Toplantısı 2017 Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısı ilanı